Cautare

5334 de rezultate pentru "servicii financiare nisate" (5.61 secunde)
Daca nu vom reduce drastic deficitul, Uniunea va trece la sanctiuni financiare.Comisia Europeana (CE) va lua masuri disciplinare impotriva Romaniei, Maltei, Poloniei, Lituaniei si Letoniei, a spus comisarul european pentru afaceri monetare, Joaquin Almunia, acestea urmand altor masuri luate recent impotriva unor state ale caror deficite bugetare se adancesc.
Noua legislatie europeana privind cerintele de capital al institutiilor financiare are ca obiectiv imbunatatirea managementului riscului si evitarea repetarii in viitor a crizei financiare actuale.
Complicitatea tacita a catorva banci ce activeaza si pe piata constanteana favorizeaza -cu ajutorul platilor prin virament- afacerile ilegale ale mafiei cerealelor din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", Cristian Radu (foto), comisarul sef al Garzii Financiare Constanta.
China, Japonia, Coreea de Sud, Hong Kong si alte zece tari din Asia de Est au semnat luni un acord pentru crearea unui fond de 120 de miliarde de dolari, denumit Initiativa Chiang Mai, care va interveni in sprijinul statelor asiatice in eventualitatea unei crize financiare.
Criza datoriilor din Europa reprezinta a doua faza a crizei financiare mondiale, iar planurile de austritate avute in vedere pentru reducerea deficitelor pot pune bazele unei noi recesiuni, apreciaza Nouriel Roubini, profesor de economie la New York University, citat de publicatia Le Temps.
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre problemele financiare ale Televiziunii publice. ... Cinstit vorbind, presiunile financiare sunt ceva mai mari decat la stiam, ca nu ai de unde sa le stii dinainte.
Accidentele rutiere din Romania costa, anual, aproximativ 4,1 miliarde de dolari, suma calculata luand in considerare preturile anterioare declansarii crizei, potrivit unui raport al unei institutii financiare mondiale.
Firmele depun cererea la Fisc, iar institutia o transmite mai departe Garzii Financiare, care este obligata ca in trei zile de la primirea datelor de la DGFP Dolj sa verifice la fata locului daca societatile respective respecta sau nu legea.
Atentie la ce semnati atunci cand va imprumutati de la banci sau de la institutiile financiare nebancare (IFN)!
Dorim sa propunem plata TVA la incasare pentru firmele cu cifra de afaceri mai mica de 500.000 euro Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca a informat institutiile financiare internationale asupra intentiilor Guvernului de a propune plata TVA la incasare pentru firmele cu cifra de afaceri mai mica de 500.000 euro, cu conditia ca derularea decontarilor sa se faca numai prin sistemul bancar.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata " Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.46/2014 - "gura de oxigen" a celor impovarati de plata obligatiilor financiare derivate din creditele bancare ", pe care o puteti citi in continuare.
Esti preocupat de problemele financiare. ... Orice proiect inceput astazi iti va aduce mari beneficii financiare dar si multumire sufleteasca. ... Daca reusesti sa iti infrangi temerile si sa le acorzi colegilor increderea cuvenita, vor aparea si beneficiile financiare. ... Ziua de Anul Nou este ideala pentru investitii financiare.
Tranzactiile in marja sau tranzactii pe credit reprezinta acele operatiuni cu valori mobiliare sau instrumente financiare derivate efectuate de catre o societate de servicii de investitii financiare (SSIF) in numele clientului sau, pe baza unui credit acordat acestuia pentru cumpararea unor valori mobiliare sau a unui imprumut de titluri destinat efectuarii unor vanzari in lipsa.
Achizitia Bancii Comerciale Romane (BCR) de grupul austriac Erste Bank s-a situat pe locul sase in clasamentul tranzactiilor de pe piata serviciilor financiare din Europa, in functie de valoare, potrivit unui studiu realizat de firma de servicii de consultanta PricewaterhouseCoopers (PwC).
Fara indoiala, cele mai profitabile actiuni s-au dovedit si in 2006 cele ale Societatii de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia. ... "Deprecierea din ultimii doi ani este cauzata in principal de pierderile financiare inregistrate de societate, in ciuda eforturilor conducerii unitatii de a reabilita activitatea.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Accesul la servicii financiare de baza, cum ar fi deschiderea unui cont bancar, "reprezinta un drept" al fiecarui cetatean, sustin europarlamentarii.
Obiectivul principal al programului adresat comerciantilor si prestatorilor de servicii de piata il constituie sprijinirea operatorilor economici, societati comerciale, societati cooperative, persoane fizice autorizate sa desfasoare activitati economice in mod independent prin facilitarea accesului la achizitionarea de masini, utilaje, instalatii de lucru, mijloace moderne de evidenta a gestiunii si promovarea activitatii.
google-analytics.com